Reserveren Orgelconcert

Voor toegang tot onze orgelconcerten hanteren wij de geldende coronamaatregelen. Er wordt geen coronatoegangsbewijs gehanteerd maar de 1,5 meterregel, maximaal aantal bezoeker, registratie en de basisregels.

Om een concert te reserveren hoeft u zich niet te registreren met een account op deze website!

Geef aan voor hoeveel personen u reserveert. Met de reservering wordt geen onderscheid gemaakt tussen: Normaal, Donateur of Kind.

U kunt de entree vooraf voldoen door een digitale bankoverschrijving tot 48 uur voor aanvang concert. Uiteraard kunt u ook in de kerk de entree gepast contant voldoen. Eveneens is er de mogelijkheid om in de kerk contactloos met uw betaalpas te betalen.

Selecteer een orgelconcert, selecteer de wijze van boeken (u kunt reserveren zonder account), vul de benodigde gegevens in, geef aan hoeveel kaarten u reserveert. Om de reservering te versturen drukt u op de knop “Reserveer”. Bij een succesvolle reservering wordt dit aansluitend op deze pagina vermeld en u ontvangt een email. Mocht u geen email ontvangen dan is er mogelijk iets mis gegaan, probeer het later dan nog eenmaal.

Wanneer het concert niet meer vooraf is te reserveren dan is het mogelijk te ‘reserveren’ vanaf 30 minuten voorafgaande het concert aan de kassa zolang er plaatsen vrij zijn.

Selecteer een orgelconcert in de kalender: